Udlejning af fest telt

Leje af festtelt – muligheder

Skal du holde fest i telt kan vi hjælpe. Vi tilbyder leje af festtelt / partytelt i flere størrelser og kan derfor sammensætte det helt rigtige til netop din fest. Størrelsen på dit fest telt afhænger bl.a. antal deltagere, samt behov for gave bord, dansegulv, buffet mm. Der er desuden mulighed for at sætte telte sammen, eller dele teltene op og derved få flere ”rum”. Det kunne være loungeområde, garderobetelt, køkkentelt, anretter telt eller måske bare en ”walk-away” (teltgang) så gæster og personale kan gå tørskoet til og fra teltet.

Kort sagt: en fest i telt behøver ikke have noget at gøre med de traditionelle teltfest, med mudder og paptallerkener. Med vores leje af festtelt bliver omgivelserne en oplevelse i sig selv. Udlejningsteltet kan placeres på græs, fliser eller grus, og fastgøres enten med jordspyd eller betonklodser.

Udlejning af sikre fest telte

Alle vore udlejningstelte er fremstillet af godkendte og brandhæmmende materialer. På den måde kan vi garantere, at du får et ordentligt telt til din fest eller andet arrangement. Alle vore telte til udlejning er certificerede efter gældende lovgivning og bliver kontrolleret og godkendt af teknologisk institut hver 5. år.
Desuden udlejer vi også alt sikkerhedsmateriel du kan få brug for ved leje af festtelt til over 150 personer.

Størrelse på festtelte

Hvor meget plads der er behov for, kan være svær at regne ud – vi hjælper gerne. Ring til os – 70208420- og få en snak med os om for at finde frem til den bedste løsning.

Generelt skal man regne med ca. 1 m² per person i party teltet hertil skal lægges de kvadratmeter som man ønsker der skal bruge til bar buffet og dansegulv etc. 

Ved runde borde skal der beregnes 1,5 m2 per person. Eks: 50 personer ved aflange borde 50 m2 + plads til buffet: 6×12 m. 50 Personer ved runde borde og plads til buffet, bar og dans: 9×12 m.

Leje af festtelt med gulv

Vi plejer at sige, at gulvet gør den halve fest. Gulvet giver en bedre oplevelse ved brug af borde og stole. Det giver et bedre indeklima og løfter generelt oplevelsen af fest i telt. Selvfølgelig skal der også gulv til dansen.

Vi har udlejning af gulve til alle telte. Enten moderne grå-marmoreret plastgulv.

Levering af fest telte

Vi tilbyder levering af fest telte i trekants området:

  • Vejle 700,00 max 30 km
  • Kolding 700,00 max 30 km
  • Middelfart 700,00 max 30 km
  • Fredericia 700,00 max 30 km
  • Horsens 1060,00 centrum af Horsens
Se vores store udvalg her

 

Sidebar